Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Sisustele kotisi julisteilla

Sisustele kotisi julisteilla

Kun seinät on maalattu ja kalusteet, valaistus, matot, ja verhot laitettu paikoilleen, on aika tarttua yksityiskohtiin. Tyylin antaminen kehystettyjen julisteiden ja taulujen koristelemaan huoneeseen on helppo ja edullinen tapa antaa viimeinen silaus huoneen yleisilmeelle. Tässä listaamme fiksuja vinkkejä huoneen stailaamiseen tee-se-itse -hengessä.

1. Rakenna galleriaseinä
Tauluseinän rakentaminen on helppo ja edullinen tapa herättää huone henkiin. Tauluseinät voivat olla suuria tai pieniä, riippuen huoneesta ja tilasta. Lopputulos on koosta huolimatta yleensä aivan uusi ilme juuri siihen huoneeseen johon sen haluat. Lisäksi vaihtoehdot joilla voit varustella tauluseinäsi, ovat käytännössä rajattomat! Pienet, yksinkertaiset tarvikkeet ja tuotteet voivat nopeasti muuttaa tyhjän ja tylsän seinän kauniiksi taidekokoelmaksi. 

2. Hyödynnä kauniita ikkunoita
Ikkunalle ei aina tarvitse laittaa kukkaruukkua ja lamppua. Vaikka julisteet yleensä ripustetaan seinälle, voit ajatella eri tavalla ja ripustaa kehystetyn teoksen ikkunan viereen kauniiseen valoon, tai laittaa kehystetyn kuvan ikkunalaudalle. Yhdistele muiden sisustusesineiden kanssa!

3. Anna värien ja muotojen toimia yhdessä
Luo hienosti erottuva ja ympäristönsä kanssa ikään kuin kommunikoiva taidekokoelma rakentamalla tauluseinä sävy sävyyn käyvillä julisteilla. Luo muutamalla tarkoin valitulla värillä tunteita herättävä osio, käyttäen kalusteiden ja seinien värisävyjä. Näin esimerkiksi musta ja harmaa luovat väripohjan julisteille. Se on tehokasta ja harmonisoivaa - ja erittäin tyylikästä. 

4. Luo johdonmukainen teema
Tyylikäs tapa luoda julisteilla jouhevasti koristeltu seinä on valita niille jokin yhteinen teema tai aihepiiri. Kuvat voi esimerkiksi valita tietystä aihepiiristä, tai käyttää vaikka mustavalkoisia kuvia, tai saman taiteellisen tyylisuunnan teoksia. Yleisiä ja toimivia teemoja voivat olla esimerkiksi luonto tai rakkaus, ja tyylisuuntia voivat olla vaikkapa abstrakti tai minimalistinen.

5. Sisusta mustilla ja valkoisilla julisteilla
Mustat ja valkoiset julisteet on helppo yhdistellä melkein mihin vain tyyliin ja teemaan, ja mihin tahansa muihin väreihin. Niinpä onkin helppo löytää julisteita jotka sopivat hyvin seiniesi, huonekalusteidesi, ja muiden julisteiden väriin. Voit yhdistellä mustia ja valkoisia koko seinälle, tai käyttää niitä rikkomaan värillisten kuvien rintamaa hallitulla tavalla. 

6. Löydä ulkopuolisia inspiraation lähteitä
Kukapa ei tykkäisi asuntojen ja talojen katselusta netin välityksellä? Asuntosivustot eivät ole vain kotien myymiseen ja ostamiseen rajoittuvia, vaan niistä voi ammentaa paljonkin inspiraatiota muun muassa sisustussuunnitteluun. Voit ottaa kuvakaappauksia ja tallentaa kuvat itsellesi, kun näet kiinnostavia väriratkaisuja, huonekaluja, tai vaikka niiden asetelmia. Kuvat auttavat sinua hahmottamaan mistä juuri sinä pidät.