Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Älykäs kuvaripustin

Älykäs kuvaripustin

Bold Picture Hook on Ruotsissa kehitetty tuote, joka sopii kaikenlaisille kehyksille ja kaikenlaisille seinille taiteen, kuvien, ja taulujen ripustamiseen. Sen ainutlaatuinen design antaa uskomattoman paljon joustavuutta ja helppoutta erilaisten teosten ripustamiseen. Se sopii jopa todella kovista materiaaleista tehtyihin seiniin. Tarvitset vain vasaran, et muita työkaluja.

BOLD Picture Hook

Bold Picture Hookin edut:

  • Sopii kaikenlaisille seinille ja kehyksille
  • Supernopea asennus
  • Ei tarvitse porata, ruuvata, eikä tulpata
  • Jättää seinään minimaalisen jäljen

 

Katso Bold Picture Hook-tuotevideo täältä!

 

Kiinnittyy kaikentyyppisiin seiniin
Jokainen kuvaripustin sisältää hiotut teräsnaulat jotka on helppo naulata betoniin, puuhun, tai kipsiin aivan normaalilla vasaralla. Teräsnaulojen ominaisuuksien ansiosta ripustinta voidaan käyttää jopa sellaisissa paikoissa missä tavalliset naulat eivät riittäisi, kuten kovilla betoniseinillä. Lisäksi nämä naulat, jotka ovat vain 1,2 mm paksuja, jättävät aivan minimaaliset jäljet seinään. Näin vältetään isot reiät ja halkeamat, jotka on korjattava sitten kun on aika siirtää seinällä ollut teos muualle. 

Kiinnittyy kaikentyyppisiin seiniin

Kiinnittyy kaikentyyppisiin seiniin

Sopii kaikenlaisiin kehyksiin
Kehyksiä on olemassa tuhansia erilaisia, mutta Bold Picture Hook sopii useimpiin niistä. Riippuen kehyksen koosta ja muodosta, voit valita ripustatko taulusi suoraan kehyksestä Bold Picture Hookin avulla, käytätkö kehyksessä mahdollisesti jo olevaa ripustinta, tai sitten narua. 

Helppo asentaa
Bold Picture Hookin kanssa ei tarvita ruuvausta, porausta, eikä koukkuja. Kuvan ripustaminen seinälle vie vain muutamia sekunteja. Yleensä betoniseinät ovat luonnollisesti haastavimpia kuvan ripustamiseen, mutta Bold Picture Hookin avulla sekin onnistuu helposti pelkän vasaran kanssa vaikka olisit ensimmäistä kertaa asialla. 

Ainutlaatuiset ominaisuudet
Bold Picture Hook on tehty erittäin iskunkestävästä ja joustavasta kestomuovista, jonka ominaisuuksien ansiosta se kestää kovaa kuormaa halkeamatta ja särkymättä. Hiotut teräsnaulat kiinnittyvät kaikkiin yleisesti käytössä oleviin seinämateriaaleihin, paitsi lasiin ja tiileen, ja ripustimen muodot varmistavat että se pysyy tukevasti paikoillaan painavankin kuorman alla. Ripustimen etuosassa on ripustettavan teoksen asennon säätämistä helpottava mitta-asteikko sekä senttimetreissä että tuumissa. Ripustimen sivuilla olevat pienet lovet helpottavat ripustimen ottamista pois seinältä. 

 

BOLD Picture Hook profiilissa

Bold Picture Hook profiilissa


Osta täältä