Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
10 tapaa sisustaa julisteilla

10 tapaa sisustaa julisteilla

Miten julisteilla tehdään sisustussuunnittelua? Listasimme 11 erilaista tapaa, jotka saavat sinut varmasti inspiroitumaan. Tule mukaan!

 

Anna värien kommunikoida keskenään

@asemakatu

1. Anna värien kommunikoida keskenään
Valitse muutama väri perustaksi, ja myös teema. Meidän helppokäyttöisen suodattimen ja valintaehtojen avulla voit etsiä julisteita värien mukaan.

 


 

Mustalla ja valkoisella tyylikästä jälkeä

@jb_styling_interieur

2. Mustalla ja valkoisella tyylikästä jälkeä
Mikään ei ole helpompaa kuin sisustaminen mustilla ja valkoisilla julisteilla - ne sopivat kaikkiin huoneisiin ja kaikkiin tyyleihin! Luo itsellesi persoonallinen galleriaseinä käyttäen vain valkoisia ja mustia julisteita - se on todella tyylikästä!

 


 

Julisteita hyllyssä tai vitriinissä

@haeuschenliebe

3. Julisteita hyllyssä tai vitriinissä
Kehystettyjen julisteiden laittaminen hyllyyn tai vitriiniin voi olla täydellinen ratkaisu, kun tilaa ei ole paljon esimerkiksi käytävällä, tai kun seinätilaa on vain kapealti.

 


 

Rakenna ylöspäin

@pilkess

4. Rakenna ylöspäin
Vertikaalinen asettelu ei vaadi niin paljon seinätilaa, mutta sillä voi luoda hienoja efektejä ja se on hyvä tapa käyttää vapaana olevaa tilaa.

 


 

Yhdistä julisteita huonekalujen kanssa

@cc_no8

5. Yhdistä julisteita huonekalujen kanssa
On mahtavaa, kun huonekalut ja julisteet pelaavat saumattomasti yhteen niin värien, muotojen, kuin viimeistelynkin suhteen. Esimerkiksi luonnollisista materiaaleista, kuten puusta, tehdyt huonekalut voidaan kätevästi yhdistää abstraktien ruskeiden ja hiekanväristen julisteiden kanssa. 

 


 

Julisteet Perfect Pair

@mimis_homestory

6. Täydellinen pari
Valitse kaksi yhteensopivaa julistetta ja ripusta ne yhteen. Yksinkertaista, tehokasta, ja helppoa toteuttaa käytännössä missä tahansa kodissa!

 


 

Rakenna jotain suurta

@bjorkmanchristine

7. Rakenna jotain suurta
Tämä vaatii toki enemmän tilaa ja isompaa investointia, mutta lopputulos on parhaimmillaan jotakin aivan ylivoimaista! Koko seinän peittäminen julisteilla ei ole jotakin mitä kovin monet tekevät, mutta mielestämme useampien tulisi rohkaistua tekemään tämä ratkaisu.

 


 

Sopeuta yhteen fiilis ja tila

@cream_interior

8. Sopeuta yhteen fiilis ja tila
Täydellisen lopputuloksen voit saada aikaan, kun oma viestisi ja väripalettisi kohtaavat, ja ne ovat myös harmoniassa itse huoneen kanssa. Niinpä esimerkiksi makuuhuoneessa käytämme hillittyjä sävyjä joilla on rauhoittavaa vaikutusta, ja samanhenkisiä kuvia ja viestejä. 

 


 

Johdonmukaiset teemat

@huisje.55

9. Johdonmukaiset teemat
Anna seiniesi täyttyä yhteisestä teemasta johdetusta inspiraatiosta! Abstraktit julisteemme ovat helppo tapa saada punainen lanka aikaan galleriaseinällesi, sillä niillä voit koota hyvin yhteen sopivia kokonaisuuksia niin värien kuin muotojenkin puolesta.

 


 

Taidetta isossa formaatissa

@fjelievillan

10. Taidetta isossa formaatissa
Valtavan hienon taidejulisteen voi ripustaa seinälle normaalia reilusti suuremmassa formaatissa. Yksi suosikeistamme on Fernend Leger No2 Juliste.

Onnea matkaan!