Tänään jopa 30% alennusta julisteista.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Henri Matisse
Julisteet Matisse
Täältä löydät huolellisen valikoiman ainutlaatuisen taiteen julisteita, jotka on innoittanut ranskalainen taiteilija Henri Matisse, joka toimi Ranskassa 1900-luvun alkupuolella. Henri Matisse syntyi Le Cateau-Cambresisissa Ranskassa, mutta muutti nuorena Pariisiin opiskelemaan lakia. Hän on yksi merkittävimmistä varhaismodernisteistä ja työskenteli erilaisten taidemuotojen kanssa, mutta oli pääasiassa taidemaalari. Juliste Matisse on yksi suosituimmista tuotteistamme kategoriassa Abstraktit julisteet.

Juliste Matisse


Matisseen innoittamat julisteet

Henri Matisse tuli tunnetuksi ainutlaatuisesta väri- ja muototajustaan. Matisseen innoittamilla motiiveilla varustetuille julisteillemme on ominaista koristeelliset abstraktit muodot, jotka usein perustuvat hänen paperille ja kollaaseihin luotuihin teoksiin. Hänen maalauksillaan, kuten useimmilla julisteillamme, on selkeä värimaailma, jossa kirkkaat värit yhdistetään abstrakteihin esineisiin ainutlaatuiseen ja koristeelliseen ekspressionismiin. Matissen mukaan maalaus on rytminen viivojen ja värien järjestely tasaisella pinnalla.

Taiteilijan tarina

Henri Matisse syntyi Le Cateau-Cambresesissa Ranskassa vuonna 1869. 18-vuotiaana hän muutti Pariisiin opiskelemaan lakia, mutta sairauden jälkeen hän alkoi maalata, mikä muutama vuosi myöhemmin johti hänet aloittamaan maalaustutkimuksen Academie-yliopistossa. Julian Pariisissa. Hän opiskeli mm. Odilon Redonin ja Gustave Moreaun luona. 1900-luvun alusta kuolemaansa vuonna 1954 Matisse loi sarjan maalauksia ja taideteoksia, jotka ovat tänään tehneet hänestä maailmankuulun.

Asiakkaamme sanovat

Jaana Leinonen
2021-09-23
Mahtavat tuotteet

Todella tyytyväinen syntymäjulisteeseen sekä lasten julisteeseen! Jos jotain miinusta pitää etsiä niin toimitus kesti 1,5vk.

Katariina nieminen
2021-08-19
syntymäjuliste

Tilasin syntymäjulisteen ja se oli täydellinen. Erityis iso plussa pakkaus tyylistä 🤗

MR
2021-08-16
Mielettömän upea juliste!

Kiitos KIITOS, olen todella tyytyväinen saamaani palveluun, toimituksen saapumiseen luvatussa ajassa ja etenkin tulosteen laatuun! Aivan huippua, kiitos...

Ida K.
2021-08-06
Syntymäjuliste

Juliste oli juuri sellainen kuin esikatselussa näytti, ellei jopa vielä hienompi. Kehykset oli laadukkaan oloiset ja tukevat. Kaikki sujui hienosti. Suositus...