Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Ainutlaatuiset valokuvat

Julisteita ikoni kuvat

Luokassa ikonin kuvia Esitämme otettuja valokuvia kuuluisa valokuvaajille ja klassisia ja uusia kuvia kuuluisien ihmisten että vuosien aikana tehneet suuren vaikutuksen ympäristöönsä. Useat tulostaa tähän luokkaan merkitty "Premium Selection", joka osoittaa, että ne ovat meidän hienoimmat ja ainutlaatuinen juliste tulosteita, erityisesti valittu niiden tajuissaan muotoilu ja korkea laatu.

Julisteet julkkisten kanssa


Ikoniset valokuvat

Ikonisen valokuvataiteen ja ikonisten valokuvien kokoelmasta löytyy huolellisesti valikoituja tunnettujen valokuvaajien ottamia valokuvia, sekä valokuvia ja muotokuvia ikivihreistä henkilöistä ja kuuluisuuksista. Valitse ikoninen juliste, kun haluat tyylikkään retro- ja vintagetunnelman kotisi seinille. Usein mustavalkoiset vintage-muotokuvamme esimerkiksi Brigitte Bardot’sta ovat ajattomia klassikoita, jotka piristävät sisustustasi tyylistä riippumatta!

Kuuluisia ihmisiä esittävät julisteet

Kuuluisa henkilö välittää tunteen ja edustaa jotain. Se voi olla taiteilija, urheiluprofiili, taiteilija, näyttelijä, muotikuvake tai kirjailija. Kun nämä kuvataan, valokuvaajan ottama kuva antaa usein voimakkaan vaikutelman. Ikoniset valokuvat ovat siis taiteena ajaton ja suosittu osa sisustustamme.