Tänään 25% alennus julisteista.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Faktajulisteet
Suunnittelu koulutusmotiiveilla
Faktat ja tieto -julistekokoelmamme on tuotettu trendikkäänä muotoiluna koulutustarkoituksiin. Opi lisää eläinet, kehon lihaksista, solmuista, pesusymboleista tai aurinkokunnasta koristellessasi tyylikkäillä julisteilla. Opeta lapsellesi lisää eläimistä metsässä, eläimistä meressä, eläimistä maatilalla tai aakkosten vokaaleista ja konsonanteista. Sekä aikuisille että lapsille tarkoitetut tietolomakkeemme kiehtovat ja inspiroivat samanaikaisesti.

Faktajulisteet


Faktajulisteet

Tauluja aiheilla asia ja tieto Asia ja tieto -kategorian julisteissa yhdistyy tyylikäs muotoilu sekä opettava ja mielenkiintoinen sisältö. Suosituista julisteistamme löytyy muun muassa Pesusymbolit, Solmut, Aikavyöhykkeet, Pohjoismaiset sarvet ja Syötävät sienet. Meillä on myös kauniita julisteita, joissa on faktoja maasta ja kuusta, pilvenpiirtäjistä, aurinkokunnasta, tuoreista yrteistä, ihmisluurangosta ja ihmiskehon lihaksista. Kaikkien tällaisten julisteiden otsikossa lukee "Opi lisää ...". Nämä julisteet ovat totisesti ainutlaatuisia!

Opettavaisia lastentauluja

Lapsille tarkoitetut faktajulisteemme ovat sekä opettavaisia että kauniita. Eläinmotiivein varustettu sarja on erityisen suosittu, sieltä löytyy julisteita nimikkeillä "Maatilan eläimet", "Valtameren eläimet", "Viidakon eläimet" tai "Metsän eläimet". Meillä on myös julisteita, joiden avulla lapset oppivat lisää vokaaleista ja konsonanteista tai parillisista ja parittomista numeroista. Näissä julisteissa on kauneuden lisäksi tärkeää oppitietoa.

Asiakkaamme sanovat

Mira
2021-07-21
Yllättynyt...positiivisesti!

Nopea toimitus. Hyvin pakattu!!! Ja huippu hienoja! Ja mikä yllätti... Edullisia!

Noora Nuutinen
2021-07-20
Juliste ja kehys

Olin tyytyväinen hintaan ja taulun saapumisaikaan. Tuote oli hieno ja hyväkuntoinen.

Riikka
2021-07-01
Hieno, laadukas juliste

Tilasin lapselleni syntymäjulisteen, ja se oli todella tyylikäs ja laadukkaan oloinen. Suosittelen :)

Heleni
2021-06-10
Hyvä ja nopea toimitus!

Hyvä laatua ja nopea toimitus.