Tänään jopa 30% alennusta julisteista.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Faktajulisteet

Suunnittelu koulutusmotiiveilla

Faktat ja tieto -julistekokoelmamme on tuotettu trendikkäänä muotoiluna koulutustarkoituksiin. Opi lisää eläinet, kehon lihaksista, solmuista, pesusymboleista tai aurinkokunnasta koristellessasi tyylikkäillä julisteilla. Opeta lapsellesi lisää eläimistä metsässä, eläimistä meressä, eläimistä maatilalla tai aakkosten vokaaleista ja konsonanteista. Sekä aikuisille että lapsille tarkoitetut tietolomakkeemme kiehtovat ja inspiroivat samanaikaisesti.
Faktajulisteet

Faktajulisteet

Tauluja aiheilla asia ja tieto Asia ja tieto -kategorian julisteissa yhdistyy tyylikäs muotoilu sekä opettava ja mielenkiintoinen sisältö. Suosituista julisteistamme löytyy muun muassa Pesusymbolit, Solmut, Aikavyöhykkeet, Pohjoismaiset sarvet ja Syötävät sienet. Meillä on myös kauniita julisteita, joissa on faktoja maasta ja kuusta, pilvenpiirtäjistä, aurinkokunnasta, tuoreista yrteistä, ihmisluurangosta ja ihmiskehon lihaksista. Kaikkien tällaisten julisteiden otsikossa lukee "Opi lisää ...". Nämä julisteet ovat totisesti ainutlaatuisia!

Opettavaisia lastentauluja

Lapsille tarkoitetut faktajulisteemme ovat sekä opettavaisia että kauniita. Eläinmotiivein varustettu sarja on erityisen suosittu, sieltä löytyy julisteita nimikkeillä "Maatilan eläimet", "Valtameren eläimet", "Viidakon eläimet" tai "Metsän eläimet". Meillä on myös julisteita, joiden avulla lapset oppivat lisää vokaaleista ja konsonanteista tai parillisista ja parittomista numeroista. Näissä julisteissa on kauneuden lisäksi tärkeää oppitietoa.

Asiakkaamme sanovat

Henna
2021-10-26
Arvostelu

Kattava valikoima erilaisia printtejä, tilaus oli helppo ja pakettikin saapui ajallaan perille.

Eeva
2021-10-13
Hyvät julisteet

Tilasin useita julisteita ja olen niihin erittäin tyytyväinen. Paperi on paksua, laadukasta ja värit toistuvat hyvin. Pidän siitä, että julisteita saa...

Maria
2021-10-06
Syntymäjulisteet

Julisteet olivat juuri sellaiset, kun olin kuvitellut.

Mira
2021-10-04
Sujuva palvelu!

Unohdin syntymäjulisteesta sukunimen ja sain sen jälkikäteen korjattua, eikä toimitus myöhästynyt juuri lainkaan. Hyvä palvelu!