Tänään jopa 30% alennusta julisteista.
Lajittele valinta
Sulje
Käytä suodatinta
Väri
Suunta
Lajittele
Käytä suodatinta
SINULLE TUO GALLERIX
Nykytaide
Abstrakteja ja kuvituksia
Abstrakti taide on ainutlaatuinen paikka maailmassa. Se on ainoa tila ilmentymisen, jolla on kyky antaa ymmärrettävään muotoon ja hyvin hienot asioita. Se on valtakunnan ajatuksia, tunteita ja ajatuksia. Se on tavoite abstraktin taiteen saavuttaa jotakin mahdottomalta; kapseloida aineettomia asioita materiaalin muodossa. Parhaimmillaan abstrakti taide on kaukana suora tie, vaan että suuri moniulotteinen labyrintti, joka annetaan asianmukainen huomiota, voi olla sekä vaikeaa mennä ja vaikea päästä pois. Vaikka emme pidä mitään kuvista hyväksymme meidän galleria olla mielikuvitukseton, sitä enemmän abstrakteja niistä vie mielikuvituksen aivan uudelle tasolle.

Abstrakti taide


Abstraktia taidetta esittävät julisteet

Harvat taidetyylit ovat yhtä inspiroivia ja kiehtovia kuin abstrakti taide. Abstrakti taide on usein määritelmä sille mitä taiteeksi yleisesti kutsutaan, kun viitataan nykytaiteeseen tai verkossa esiintyvään taiteeseen. Kun haussa on tauluja tai julisteita, joiden tulisi erottua muista ja joita katselijat voivat ihailla ja ihmetellä, on abstraktin taiteen kategoria ilmeinen valinta. Abstraktit taulut ja julisteet jättävät katsojalle tulkinnanvaraa ainutlaatuisella tavalla. Tarjolla on kaikkea yksinkertaisista ja minimalistisista, usein kirkkailla ja täyteläisillä väreillä varustetuista abstrakteista julisteista aina hyvinkin yksityiskohtaisiin tauluihin ja mielikuvituksellisiin piirroksiin. Abstraktit julisteemme ovat omien suunnittelijoidemme ja kuvittajiemme tuotoksia, mutta valikoimasta löytyy myös tunnettujen taiteilijoiden ja kuvittajien julisteita.

Abstraktit julisteet kaikkiin huoneisiin

Abstraktien julisteiden luokka sisältää motiiveja kaikille tyyleille ja huoneille. Erilaisten abstraktien julisteiden ansiosta on helppo löytää omaan makuun sopivia kuvioita. Ripusta mukava abstrakti juliste suurikokoisina olohuoneeseen ja täydennä pienempiä abstrakteja julisteita aulassa tai makuuhuoneessa. Vain mielikuvitus asettaa rajat!

Abstraktin taiteen tyylit

Abstraktia taidetta on useaa erilaista tyyliä. Gallerixilta löytyy huolellisesti valikoitua abstraktia julistetaidetta, kuten viivapiirroksia, kuvituksia, vesivärimaalauksia, graafista taidetta, lyijykynäpiirustuksia ja geometrisia kuvioita sekä paljon muuta. Oli kotisi sisustus sitten modernimpaa laatua avoimine tiloineen ja selkeine seinineen tai lämmintä estetiikkaa huokuvaa runsaine yksityiskohtineen, on abstraktin taiteen kategoriassa jokaiselle jotakin. Mikään muu taiteen muoto ei ole yhtä ilmeikästä kuin abstrakti taide. Anna taulun tuoda kontrastia kotiisi niin siitä tulee keskeinen osa kotisi sisustusta. Tai valitse tyyliäsi ja kalusteitasi täydentävä aihe. Löydät varmasti kotiisi täydellisesti sopivan abstraktin julisteen.

Abstraktin taiteen yhdistäminen

Abstraktin kategorian taulut voi ripustaa yksistään ja isossa koossa, mutta ne sopivat myös mainiosti osana modernia ja trendikästä taideseinää. Abstraktit julisteet täydentävät kaikenlaiset taideseinät. Abstrakteja tauluja kannattaa yhdistellä Teksti- tai Kasvit-kategorioiden julisteisiin saadakseen trendikkään ja tyylikkään taideseinän.

Asiakkaamme sanovat

Eeva
2021-10-13
Hyvät julisteet

Tilasin useita julisteita ja olen niihin erittäin tyytyväinen. Paperi on paksua, laadukasta ja värit toistuvat hyvin. Pidän siitä, että julisteita saa...

Maria
2021-10-06
Syntymäjulisteet

Julisteet olivat juuri sellaiset, kun olin kuvitellut.

Mira
2021-10-04
Sujuva palvelu!

Unohdin syntymäjulisteesta sukunimen ja sain sen jälkikäteen korjattua, eikä toimitus myöhästynyt juuri lainkaan. Hyvä palvelu!

Henna
2021-10-02
Juliste

Tällä kertaa kaikki sujui, edellisellä tilauskerralla juliste hukkui postissa.