Tänään jopa 30 % alennus julisteista
Tilauksesi ollessa yli 39 €.
Tauluja ja Taidetta netissä
Trendikäs juuri nyt
Julisteet ja Kehykset
Osta nyt!
Trendikäs
Valitut tauluja
Trendikäs
Äskettäin julkaistu
Äskettäin julkaistu
Uutuudet
Myydyimmät tauluja
Näytä tuotteet
Myydyimmät

Äskettäin julkaistu

  • -20%*

    Hot In Here Juliste

    11,90 €
  • -20%*

    I Came For The Tea Juliste

    11,90 €
  • -20%*

    Buon Appetito Juliste

    11,90 €
  • -20%*

    Mojito Juliste

    11,90 €
  • -20%*

    La Tassé D'or Juliste

    11,90 €
  • -20%*

    Clink Clink Juliste

    11,90 €
  • -20%*

    Aperol Spritz Aperitivo Roma Juliste

    11,90 €
  • -20%*

    Let's Get Breakfast Juliste

    11,90 €
  • -20%*

    Olio D'Oliva Juliste

    11,90 €
  • -20%*

    Martini Mondays Extra Dirty Juliste

    11,90 €
  • -20%*

    Bana Bananas Juliste

    11,90 €
  • -20%*

    Café De La Semaine Juliste

    11,90 €
Kartat
Luo oma ainutlaatuinen
Kartat
Kuvakehykset
Kuvakehykset tulosteillesi
Kuvakehykset
Syntymäjulisteet
Lapsesi mittakaavassa 1:1
Syntymäjulisteet

Myydyimmät tauluja

Tauluseinät Työtila
Perfect pair
Työtila
Tauluseinät Lastehuone
Tauluja lapsille
Lastenhuone
Tauluseinät Olohuone
Hanki inspiraatiota
Olohuone

Blogi

Taulut netistä
Löydä meidän
kokoelmat
Kaikki kategoriat
Lasten taulut

Lasten taulut

Näytä kokoelma
Muoti

Muoti

Näytä kokoelma
Ikoniset kuvat

Ikoniset kuvat

Näytä kokoelma
Taidejulisteet

Taidejulisteet

Näytä kokoelma

Taulut ja sisustustaulut


Osta taulut ja sisustustaulut verkosta

Aiotko ostaa tauluja? Sitten sinun tulee käydä Gallerix.fi:ssa. Gallerixista löydät verkosta täydellisen valikoiman tauluja ja kehyksiä edulliseen hintaan. Täältä löytyy täydellinen valikoima tulosteita, taulut ja kehystettyä taidetta, jonka loivat suunnittelijat ja valokuvaajat ympäri maailman. Keräämme yhteen taiteen ja designin parhaat palat, jotka jaamme kaikkien saataville. Verkkokaupastamme löytyy laaja valikoima jokaiseen tyyliin sopivaa seinätaidetta ja kehystettyä taidetta; rauhallisista luontokuvista sekä vaikuttavista kaupunkikuvista näyttäviin tai huomaamattomampiin abstrakteihin julisteisiin. Kuvakokoelmien laajasta variaatiosta huolimatta, inspiraatiomme ydin on skandinaavisen muotoilun minimalismissa ja simppeliydessä. Olipa huoneesi hämärä ja tunnelmallinen tai sitten valoisa ja piristävä, taidevalikoimamme kuvilla ja värimaailmalla täydennät sisustustasi. Valitse teemoistamme Skandinaavinen Design tai Moderni Design taikka yhdestä kategoriastamme, kuten Kasvit, Luonto, Grafiikka, Valokuvaus tai Muoti.

Modernit taulut ja sisustustaulut osoitteesta Gallerix.fi

Kokoelmamme koostuu laajasta valikoimasta valokuvaajien ja kuvittajien luomia tauluja ja taidetta verkossa. Tyylikkäiden ja laadukkaiden kehysten sekä upeiden kuvien ansiosta voit yhdistellä montaa erilaista ​​tyyliä sinulle sopivaksi tauluseinäksi. Kehystettävän kuvan valitseminen ei ole helppoa. Olemmekin koonneet yhteen trendikkäitä ja tyylikkäitä tauluja jokaiseen makuun; geometrisesta minimalismista ja mustavalkokuvista eloisiin ja huomiota herättäviin eläin- ja luontomaalauksiin. Inspiraatio julisteisiimme tulee skandinaavisen suunnittelun simppeliydestä. Kehystä haluamasi kokoinen kuva millä tahansa kehyksellämme, valittavana on musta, valkoinen tai massiivitammi. Olipa sisustustyylisi vaatimaton tai ylellisempi, meiltä saat mielikuvitustasi elävöittäviä vinkkejä joilla maksimoida esteettinen potentiaalisi. Tavoitteenamme on tuoda trendikäs taide kaikkien saataville.

Laadukkaat tauluja ja kuvakehyksiä

Kun päätät tilata tauluja ja kuvakehyksiä Gallerixilta, voit luottaa siihen, että meillä kiinnitetään huomiota sekä palveluun että laatuun. Meillä on myös tiukka ympäristöpolitiikka, joka ohjaa kaikkea työtämme tuotannosta toimitukseen. Luomme kaikki taulut vain tilauksesta, eli julisteesi tulostetaan vasta tilauksen tehtyäsi. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, ettemme varastoi tauluja. Tällä varmistetaan, ettei asiakkaamme koskaan saa ajan myötä laatuaan menettänyttä tuotetta. Tästä myös ympäristö tykkää, koska materiaalia ei mene hukkaan eikä synny tarpeetonta tuotantoa, joka pitäisi myymättömänä hävittää. Tilauksen teosta muutaman työpäivän kuluessa tilaamasi tuotteet lähetetään painotalostamme. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai tilauksesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme normaalisti samana päivänä ja arkisin aina 24 tunnin sisällä. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse tai täyttämällä lomakkeen verkkosivuillamme.

Tyylikästä ja korkealaatuista taidetta - täytä seinäsi ajattomalla taiteella

Meillä tiedetään, että laatu ratkaisee. Julisteemme tulostetaankin parasta laatua olevalle paperille. Kaikki maalauksemme ja tulosteet painetaan 200g MultiDesign -paperille, joka on ympäristösertifioitu, laadukas mattapaperi ranskalaiselta Clairefontainen paperitehtaalta. Kehysvalikoimamme on valmistettu Euroopassa korkealaatuisesta männystä ja tammesta. Meillä asetetaan korkeat vaatimukset omalle tuotannolle ja valitaan materiaalit, toimittajat ja yhteistyökumppanit huolellisesti. Näin meillä varmistetaan, että saat korkealaatuista seinätaidetta aina kun tilaat Gallerixilta. Valikoimamme päivittyy joka viikko suosituilla julisteilla ja eksklusiivisilla kuva-aiheilla, helpottaen valintaasi. Ja seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!